13
февраль
2025
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераждық комиссиясы асханаға 13 ақпан күні кезекті тексеру жүргізді.
Тексеру барысында мектеп асханасыда санитарлық талаптардың сақталуы, асхананың жабдықталуы, ауыз су режимінің ұйымдастырылуы, асхана аспаптарының жай-күйі, тыйым салынған тағамдардың сатылмауы,асхана қызметкерлерінің денсаулығы, тоңазытқыш жабдықтарының санитарлық жағдайы, онда термометрдің болуы, тоңазытқышта көршілестігінің сақталуы, аспазшылардың сыртқы келбеті және олардың қалыпты жұмыс жасауына жағдайдың жасалуы тексерілді.